Courgette zoetzuur

Hoi!

Je hebt een potje courgette zoetzuur in je handen van de groentetuin van Pauline Perenboom! Deze zoetzuur is gemaakt van courgettes van mijn eigen groentetuin. Het is een combinatie van uien, azijn, mosterdzaad, kurkuma, suiker en natuurlijk: courgettes! Heerlijk om te eten bij bijvoorbeeld een stamppot maar ook op een broodje kaas! En zoals sommigen doen..gewoon als snack. :)

Het zoetzuur wordt het lekkerst als je het minimaal tot 3 weken na datum ongeopend laat staan.Ongeopend is het heel lang houdbaar. Geopend bewaren in de koelkast.
Lege potjes kan ik altijd gebruiken!

Als je het lekker vond laat dan even een berichtje achter onderaan deze pagina!

Veel meer leuke zaken over mijn groentetuin kun je vinden op mijn weblog.

http://paulineperenboom.blogspot.com

1 opmerking:

  1. Het is heeeeeeeeerlijk. We willen nog steeds graag het recept!
    Goed gedaan Vincent.

    BeantwoordenVerwijderen